Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відкритий діалог податкової служби та бізнесу

, опубліковано 16 червня 2021 о 14:53

За теперішніх непростих умов пандемії бізнес-спільнота часто потребує підтримки та допомоги. Зокрема й консультаційної, у випадку проблемних питань щодо податкового законодавства. Головне управління ДПС у Тернопільській області завжди відкрите до плідного діалогу із представниками бізнесу Тернопільщини. Так, служба вже багато років співпрацює із Територіальним відділенням ВГО «Асоціація платників податків України» в Тернопільській області.

У рамках співпраці із головою ради тервідділення АППУ в області Іваном Іскерським поспілкувалася начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС в області Наталія Волошинович. Вони обговорили проблеми бізнесу Тернопільщини, зокрема в агропромисловому комплексі. Адже саме сільськогосподарська галузь є однією з провідних в області та сплачує суттєві суми податкових платежів до бюджету.

Наприкінці розмови Наталя Волошинович наголосила, що фахівці податкової служби області завжди відкриті до діалогу і за потреби готові надавати практичні та методичні рекомендації.