Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Голова обласної організації Нацспілки журналістів поспілкувався з головним податківцем Тернопільщини та відвідав Музей податкової служби

, опубліковано 07 червня 2021 о 13:20

З нагоди Дня журналіста, який в Україні щорічно відзначають 6 червня, начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина зустрівся з головою Тернопільської обласної організації Національної спілки журналістів України Василем Тракалом.

На зустрічі вони обговорили співпрацю обласної податкової служби із журналістською спільнотою Тернопільщини, яка є досить активною. Також очільник податкового відомства краю показав Василю Тракалу Музей податковою служби, що вже декілька років діє в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області. У Музеї журналіст ознайомився із минулим і сьогоденням податкової служби, її традиціями та досягненнями, оглянув грошові знаки різних років, колишню форму податківців та кубки й нагороди за спортивні досягнення.

Наприкінці зустрічі Михайло Яцина подякував усій журналістській спільноті в особі Василя Тракала за оперативність та об’єктивність у висвітленні змін податкового законодавства та діяльності податкової служби Тернопільщини, та висловив сподівання, що співпраця зі ЗМІ й надалі залишатиметься такою ж продуктивною та неупередженою.