Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці відзначили роботу мас-медійників Тернопільщини грамотами

, опубліковано 04 червня 2021 о 12:09

Напередодні професійного свята усіх працівників засобів масової інформації Дня журналіста України начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина привітав редакторів, журналістів Тернопілля із професійним святом. Незабаром Україна 27 рік поспіль відзначатиме День журналіста. Адже 1994 року після народження нашої незалежної держави було визначено 6 червня професійним святом представників мас-медіа. Оскільки саме цього дня Спілку журналістів України прийняли до Міжнародної федерації журналістів – найбільшої в світі організації професійних працівників ЗМІ.

Звертаючись до учасників урочистостей, очільник податкової служби краю зазначив: «Обрана вами професія – відповідальна, творча, іноді ризикова. Вона вимагає швидкості думки, тонкого чуття, об’єктивності та точності. Насправді читачі, глядачі, слухачі іноді й не здогадуються про те, яка кропітка робота залишається за кадром, адже вони вже отримують готовий результат – повідомлення про подію, глибоку аналітику, інформацію про новації». Він відзначив важливість співпраці податкової служби Тернопільщини із мас-медіа краю, зокрема в час пандемії. Завдяки чому представники бізнесу та громадяни області змогли скористатися преференціями від держави, оскільки були своєчасно та детально поінформовані.

Михайло Яцина висловив вдячність представникам преси за оперативність та об’єктивність у висвітленні змін податкового законодавства та діяльності податкової служби Тернопільщини. «Сподіваюся, що наша тісна співпраця й надалі залишатиметься продуктивною та неупередженою, а ваше слово для наших краян дзвенітиме голосом правди, додаватиме їм надію та буде сповнювати серця вірою у перемогу добра та світла довгі роки», – наголосив він.

За плідну співпрацю, забезпечення широкого інформування населення з актуальних питань діяльності Державної податкової служби, роз’яснення податкового законодавства через засоби масової інформації та з нагоди професійного свята – Дня журналіста грамотами Головного управління ДПС у Тернопільській області нагородили інформаційного редактора радіостанції «Radio Roks» Любов Красновську, заступника головного редактора газети «Вільне життя» Богдана Дікальчука, редактора газети «Наш День» Зіну Кушнірук, головного редактора газети «Номер один» Віталія Поповича, голову Тернопільської обласної організації Національної спілки журналістів України Василя Тракала, програмного та ефірного редактора «УХ-радіо» Світлану Філіппову, заступника директора сайту 0352.ua Ірину Герман, журналістку Тернопільського медіа-центру ТМЦ.Інфо Тетяну Тимчук, колективи редакцій телеканалу TV-4 та ІНТБ.

Представники ЗМІ подякували за вітальні слова та поділилися своїми думками щодо подальшої взаємодії та донесення важливої інформації до жителів краю.