Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо затримання посадовця Чортківської ДПІ

, опубліковано 02 березня 2021 о 17:20

Співробітниками Територіального управління ДБР, розміщеного у м. Львові, УСБУ в Тернопільській області під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою в особливо великих розмірах) стосовно начальника Чортківської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області.

На даний час посадовцю повідомлено про підозру у спосіб, передбачений КПК України. До суду подано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За вказаним фактом слідство триває.

Головне управління ДПС у Тернопільській області наголошує на нетерпимості до корупції в податковому органі, що псує імідж Державної податкової служби України та державної служби в цілому і засуджує використання статусу державного службовця для особистого збагачення.

Керівництво відомства всебічно сприяє правоохоронним органам у проведенні об’єктивного розслідування та зацікавлене у встановленні усіх обставин справи.