Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Суб’єктів господарювання Тернопільщини запрошують до вебінару

, опубліковано 16 лютого 2021 о 16:19

Зміни у сфері реєстраторів розрахункових операцій відбуваються швидко: РРО запроваджують, відміняють, переносять, вводять для всіх. Тільки і встигай відстежувати новації. Не шукайте інформації будь-де – долучайтеся до вебінару, який пройде в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області на тему «Програмні РРО – у ногу з часом».

Заходьте у четвер 18 лютого 2021 року о 15:00 год, в Zoom за посиланням https://us05web.zoom.us/j/82219855126?pwd=ZFRDM0p2UHIzdHFEcVVkOTVxN2RJZz09 або за кодом ідентифікації: 82219855126 та кодом доступу: txg9Zw.

Із вступним словом виступить заступник начальника ГУ ДПС у Тернопільській області Сергій Бабій, а детально під час трансляції заступник начальника управління-начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Тернопільській області Роман Валецький розповість про те, хто ще рік може працювати без РРО, які сфери торгівлі «ризикові», що таке програмні РРО, що таке електронний чек, чим ПРРО краще за звичайний, які РРО-штрафи залишили та інше.

До зустрічі в ефірі!