Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Минулоріч до дисциплінарної відповідальності притягнули 18 тернопільських податківців

, опубліковано 11 лютого 2021 о 10:07

Упродовж січня-грудня 2020 року відділом з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Тернопільській області організовано та проведено 451 організаційно-роз’яснювальний захід з працівниками відомства з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства, у тому числі щодо врегулювання конфлікту інтересів, вимог фінансового контролю, етики поведінки працівників органів Державної податкової служби України.

При здійсненні контролю за дотриманням вимог законодавства щодо врегулювання конфлікту інтересів опрацьовано 277 повідомлень (заяв) працівників. За кожним повідомленням застосовано заходи зовнішнього врегулювання конфлікту інтересів.

Торік розглянули 23 повідомлення (звернення, інформації) щодо причетності посадових та службових осіб податкової служи краю до вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень тощо. За результатами розгляду повідомлень, інформація підтверджена у 13 випадках.

До дисциплінарної відповідальності минулого року притягнули до відповідальності 18 працівників.

За матеріалами відділу з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в області склали 14 протоколів про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, передбачені Кодексом України про адміністративні правопорушення, стосовно працівників податкової служби Тернопільщини за порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.