Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайла Яцини

, опубліковано 31 грудня 2020 о 11:29

Шановні краяни!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Нового року та Різдва Христового.

У час, коли Всесвіт повниться очікуваннями народження Божого Сина, а природа чарами новорічної ночі, зичу усім вам міцного здоров’я, миру, затишку, любові та радості.

Рік, що минає, для усіх нас був складним іспитом на людяність, відповідальність та милосердя. Впродовж цього часу ми по справжньому навчились цінувати найбільший дар – життя, дбати про своїх рідних та їхній добробут, простіше ставитися до неоднозначних буденних непорозумінь, бути добрішими до своїх ближніх. Ми навчилися жити в час обмежень та адаптувалися до складнощів такого вимушеного буття.

Тож хотів би кожному із вас подякувати за відповідальне ставлення до Конституційного обов’язку – сплати податків. Адже навіть у час пандемії ми дбали про фінансову стабільність територіальних громад та держави.

З нагоди новорічно-різдвяних свят щиро бажаю вам оптимізму, гарного настрою, душевного тепла та дружнього спілкування. Нехай час випробувань та тривожних історій залишиться у 2020 році, а 2021 рік хай розпочнеться з хороших новин, зустрічей із цікавими людьми та приємних подій. Бажаю, щоби у році новому усі ваші задуми та ідеї увінчалися успіхом.

Різдвяне диво хай дарує спокій та гармонію, наповнить ваші серця милосердям та щирістю, а домівки – радісними митями, родинним теплом та добром. Зичу, щоби Ангел Божий повсякчасно супроводжував вас, укріпив віру та надію, дарував мир нам та Українській державі.

Веселих свят!

 З повагою, Михайло Яцина – начальник

 Головного управління ДПС у Тернопільській області