Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництво податкової служби Тернопільщини взяло участь у засіданні Ради «АППУ» краю

, опубліковано 23 грудня 2020 о 13:37

Засідання Ради Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Тернопільській області відбулося нещодавно в залі колегій Головного управління ДПС у Тернопільській області. У заході взяв участь начальник ГУ ДПС в області Михайло Яцина.

Під час зібрання підвели підсумки роботи громадської організації та обговорили актуальні питання співпраці тощо.

Звертаючись до учасників зібрання, Михайло Яцина зазначив: «Діяльність тервідділення ВГО «АППУ» нашої області досить успішна та результативна, організація користується популярністю та підтримкою серед суб’єктів господарювання, займає активну позицію в економічному житті області». Відрадно, що попри нелегкі часи, пов’язані з пандемією, суб’єкти підприємництва залишаються соціально відповідальними щодо сплати податкових платежів, тому надходження зросли. «Вважаю, що такого результату вдалося досягти завдяки тристоронньому конструктивному діалогу податкової, платників та громадськості», – констатував головний податківець краю.

Посадовець також розповів про податкові нововведення, які спрямовані на підтримку малого бізнесу та громадян, наголосив на нюансах розстрочення та списання податкового боргу, відтермінуванні застосування реєстраторів розрахункових операцій для спрощенців тощо. «На мою думку, поінформованість платників – є важливим напрямком роботи нашої спільної роботи та запорукою високого результату правової діяльності бізнесу та сплати ними належних і в повному обсязі податків», – поділився начальник ГУ ДПС в області.

На завершення Михайло Яцина подякував громадській організації за продуктивну співпрацю та висловив сподівання на подальшу результативну роботу.