Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тернопільські податківці передали дарунки до свята Миколая діткам з реабілітаційного центру

, опубліковано 18 грудня 2020 о 15:32

Доброю і світлою традицією для фахівців Головного управління ДПС у Тернопільській області став візит до вихованців Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру напередодні улюбленого свята усієї малечі – Дня святого Миколая. Самі діти завше з нетерпінням та радістю очікують гостей, оскільки ті передають їм солодощі та інші подарунки.

Цього разу у ролі помічників Миколая були начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина та голова Тернопільської обласної організації всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС Оксана Наконечна. Представники податкової служби краю вручили діткам солодкі дарунки, а також подарунковий сертифікат на суму 5 тисяч гривень для придбання діапроектора, який необхідний для навчання особливим діткам.

Звертаючись до вихованців очільник податкового відомства привітав їх зі святом, розповів наскільки важлива місія у податківців. «У час, коли весь світ оповитий тривогою через корона вірусне захворювання, дуже важливо цінувати один одного, свої родини, радіти своїм найменшим успіхам, найдрібнішим досягненням, дарувати тепло своїх сердець, ділитися радістю», – зазначив Михайло Яцина. Він розповів, що податківці із задоволенням приміряють на себе щороку роль помічників Миколая, оскільки дуже приємно відчувати радісну атмосферу свята, спостерігати за щирими дитячими емоціями.

Головний податківець краю побажав вихованцям міцного здоров’я, успіхів у навчанні, щедрих дарунків від Миколая та здійснення усіх задумів і бажань у новому році.

Щороку діти старанно готуються до приїзду гостей: вивчають нові пісні, танці, вірші, готують цікаві щедрівки та колядки. Святкову атмосферу підкреслює й новорічно-різдвяна експозиція робіт вихованців, яка розташована у вестибюлі другого поверху закладу. А за надані дарунки діти щиро подякували та подарували гостям провісників Різдва – Ангелів, виготовлених власноруч.