Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Івана Пунька

, опубліковано 16 листопада 2020 о 13:20

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Адже сьогодні привітання адресують усім, хто обрав діяльність у сфері радіомовлення, телебачення та зв'язку України.

Саме цього дня 96 років тому у Харкові прозвучала перша радіопередача, яку почули лише 70 людей. Сьогодні ж новини, розважальні бесіди ведучих, драйвова чи спокійна музика, пізнавальні діалоги та цікаві факти про теперішнє, минули чи майбутнє, які лунають в радіо чи телеефірі, стали постійними супутниками нашого щоденного життя. Завдяки цьому, попри шалений темп нашого буття, ми все ж залишаємося обізнаними із подіями в країні та світі, змінах у суспільстві тощо.

Шановні журналісти, редактори, оператори щиро вдячний вам за вашу працю, влучні слова та цікаві ідеї. За те, що податкові новації та повідомлення про діяльність нашої служби знаходять своїх адресатів.

З нагоди свята щиро бажаю вам професійного зростання, невичерпної енергії, натхнення, невтомного творчого пошуку, успіхів та втілення нових цікавих задумів. Нехай щоденна праця приносить вам задоволення та приємні емоції, кожне слово хай буде влучним, матеріали актуальними, а новини оперативними та унікальними.

Зичу вам міцного здоров’я, гарного настрою, оптимізму та позитиву.

Миру та благополуччя вам і вашим сім'ям!

З повагою, Іван Пунько –

начальник Головного управління

ДПС у Тернопільській області