Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем Незалежності України начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Івана Пунька

, опубліковано 21 серпня 2020 о 19:30

Шановні краяни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найвеличнішого державного свята – Дня Незалежності України.

З часу, коли на карті світу з’явилася нова країна, минає 29 років. Одвічна мрія наших прадідів та дідів, які поклали свої життя на вівтар свободи, стала реальністю. Проте, період ейфорії, піднесення змінився не надто радісними реаліями, економічними контрастами, політичним розмаїттям. Подолавши складний шлях пошуку пріоритетів та становлення, сьогодні наша країна залишається самостійною європейською державою.

Вважаю, що Україна починається із кожного з нас: із наших оптимістичних думок, патріотичних переконань. Наші вчинки за нас говорять про підтримку своєї Батьківщини. Адже справжній громадянин підтримує незалежність держави своїми діями: дотримується законів, сплачує податки, інвестує в економіку рідної країни, дбає про збереження природних багатств краю тощо.

Тож кожному з нас бажаю незламної віри в щасливу долю України, втілення задумів та перспектив задля розбудови рідного краю. Нехай над нашою державою небо стане чистим і спокійним, на горизонті засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра.

Від щирого серця зичу вам та вашим родинам щастя, здоров’я, достатку та щедрої долі. Хай наші серця повняться безмежною любов’ю до України, а дії – користю та цінністю для держави. Адже лише однією великою Українською родиною ми зможемо досягти вагомих державотворчих та економічних висот.

З повагою, Іван Пунько –

 начальник Головного управління ДПС

 у Тернопільській області