Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ветерани податкової служби та ДПС Тернопільщини: співпраця триває

, опубліковано 03 липня 2020 о 16:11

Угоду про співпрацю та взаємодію підписали начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Іван Пунько та голова  Місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів податкової служби України» Тернопільщини Анна Рава. Документ передбачає діяльність у плані захисту прав, підтримки законних інтересів ветеранів податкової служби, збереження і примноження кращих традицій, що склалися в територіальних органах податкової служби краю, популяризацію податкової культури серед населення тощо.

«Ветерани податкової служби – особистості, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану від своїх молодших колег. Саме вони своїм працелюбством створювали міцну базу, яка стала надійною основою для розвитку сучасної системи оподаткування в Україні. Ветерани стали першопрохідцями в налагодженні конструктивного діалогу із бізнес-спільнотою, а своїм професіоналізмом створили імідж служби, долучилися до основних засад її розвитку», – зауважив Іван Пунько. На його думку,

важливі знання, високий фаховий рівень та навички, якими володіють ветерани податкової служби Тернопільщини допоможуть наступникам у здійсненні службової діяльності, сприятимуть якісним, позитивним змінам  у реформуванні відомства та економічного розвитку краю.

Відповідно до Угоди, сторони об’єднують свої зусилля  у забезпеченні підготовки майбутніх працівників Головного управління ДПС у Тернопільській області до належного виконання службових обов’язків, дотримання етики взаємовідносин та культури поведінки шляхом використання досвіду ветеранів тощо.

Під час заключного слова очільниця ветеранської організації Анна Рава подякувала керівництву ДПС в області за підтримку та сприяння у вирішенні проблемних питань громадського об’єднання. «Відрадно, що двері нашої альма-матер завжди відкриті для людей, які віддали професії кращі роки свого життя, ми тут почуваємося потрібними, відчуваємо, що нас зустрічають із радістю», – зазначила вона. Анна Рава запевнила, що ветерани податкової служби готові ділитись набутим досвідом та взаємодіяти із відомством задля активізації конструктивного діалогу з бізнесом і громадськістю.