Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника ГУ ДПС у Тернопільській області Івана Пунька з Днем бухгалтера та аудитора

, опубліковано 16 липня 2020 о 09:39

Шановні бухгалтери та аудитори Тернопільщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня бухгалтера та аудитора України.

Цифри, звіти, прихід, витрати, аванс, зарплата, податки, видатки – від усіх цих слів може запаморочитися голова у звичайної людини, проте у бухгалтера – це щоденна кропітка робота, конкретні асоціації та порядок дій. Бути бухгалтером чи аудитором не просто, бо не кожен здатний стати зразком точності, прикладом вимогливості, еталоном терпіння та уважності.

Це люди-каталізатори, які тримають руку на фінансовому пульсі підприємств, і дбають про своєчасну сплату відрахувань до бюджетів. При цьому залишаються обізнаними в усіх новаціях останніх законодавчих змін, нюансах їх адаптації до діяльності конкретного виду бізнесу.

Щиро вдячний вам за професіоналізм, співпрацю, розуміння та лояльність. Бажаю міцного здоров’я, терпіння, наполегливості та витримки у роботі, належної оцінки ваших професійних умінь від керівників.

Нехай удача завжди посміхається та повсякчас супроводжує баланс, а цифри складаються у правильні рішення. Зичу впевненості у собі та у своїх діях, розуміння та  підтримки від рідних, спокійних робочих буднів та затишних, сонячних вихідних.

Хай ваше життя повниться  маленькими радостями кожної миті та великим щастям щодня!

З повагою, Іван Пунько –

начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області