Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем державної служби України начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Івана Пунька

, опубліковано 23 червня 2020 о 12:33

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем державної служби України!

Роль державної служби у становленні та розвитку громадянського суспільства, держави була виокремлена у 2003 році відповідним Указом Президента. З того часу ми відзначаємо це професійне свято.

Державні службовці є ретрансляторами законодавчих норм, представниками держави, виконавцями її функцій і завдань. Це професіонали, які є надійним провідником між народом і державою, віддані справі та поклику особистості. Адже вони перші, до кого звертаються громадяни, діляться своїми позиціями з того чи іншого законодавчого нововведення, чи суспільної проблеми. В особі державного службовця вони бачать державу, тому щиро сподіваються на розуміння і підтримку, довіру та роз’яснення.

З нагоди професійного свята щиро бажаю вам міцного здоров’я, натхнення, невичерпної енергії та професійного росту. Нехай кожен день вашого життя буде щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

Щиро зичу розуміння та заслуженої шани від людей, витримки, гнучкості та відповідальності у служінні українському народові.

 

З повагою, Іван Пунько –

 начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області