Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ГУ ДПС Тернопільщини застосовує протиепідемічні заходи задля безпеки працівників та відвідувачів

, опубліковано 12 червня 2020 о 16:45

Станом на 12 червня 2020 року 17 працівників Головного управління ДПС у Тернопільській області захворіли на гостру респіраторну хворобу COVID-19. В установі також визначили коло контактних осіб та перевірили їх на наявність інфекції шляхом ПРЛ-тестування.

В адмінбудинку провели дезінфекцію приміщень. Крім цього, впродовж чотирнадцяти днів за контактними особами забезпечується медичне спостереження.

Дуже важливо, щоби платники податків отримували належне обслуговування навіть у час протиепідемічних обмежень. Отож із початку червня Центри обслуговування платників, які працювали в обмеженому режимі, відновили звичайний графік роботи. Винятком є ЦОП Тернопільської ДПІ Тернопільського управління. Оскільки в області зросла кількість підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, то тимчасово із 4 червня 2020 року знову обмежено вхід відвідувачів у його приміщення. Такий вимушений захід застосували також з метою профілактики, запобігання, протидії поширення та мінімізації інфікування як працівників Центру, так і візитерів. Прийом громадян здійснюється виключно через вікно, облаштоване на вході установи. Для того, аби подати вхідну кореспонденцію, варто використати спеціальну скриньку. Стосовно звітності, то для її подання необхідно скористатися електронними сервісами за наявності електронного цифрового підпису або поштою.

Вкотре нагадуємо, що доцільно дотримуватися дистанційного формату спілкування, а отже максимально використовувати електронні сервіси, які розміщені на субсайті територіальних органів ГУ ДПС у Тернопільській області за посиланням: https://tr.tax.gov.ua/.