Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Письмові звернення розглянули своєчасно та без порушень

, опубліковано 14 квітня 2020 о 11:06

Впродовж першого кварталу 2020 року до органів ДПС у Тернопільській області надійшло 29 письмових звернень від 31 жителя краю, а це на 2 заяви більше, ніж минулоріч. Серед усіх заяв – одна колективна та три анонімних. Більшість звернень надійшли поштою – 21, а решта 8 – електронкою.

За тематикою найбільше звернень стосувалися контрольно-перевірочної роботи – 15 заяв. Чотири особи звернулись за податковою консультацією, а двоє – інформували про ухилення від сплати податків. Решта заявників цікавилися деталями нарахування та сплати єдиного соціального внеску, податку на додану вартість, єдиного податку, особливостями ліцензування певних видів господарської діяльності, порядком подання податкової звітності, виконання судових рішень.

За результатами розгляду письмових звернень, фахівці територіальних органів ДПС Тернопільської області надали роз’яснення на 14 заяв, вирішили позитивно 7 звернень, двом заявникам відмовили, стільки ж не підлягають розгляду, три звернення повернули авторам, а одне переадресували.