Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 1,8 млрд грн платники Тернопільщини спрямували до зведеного бюджету

, опубліковано 02 квітня 2020 о 16:09

Впродовж першого кварталу 2020 року до Зведеного бюджету України платники податків Тернопілля спрямували 1 млрд 834,7 млн грн податків та зборів. Порівняно з відповідним періодом минулого року приріст склав 218,1 млн грн або на 13,5 відсотків більше. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Валерій Лісницький.

Він зазначив, що внесок платників Тернопільщини у загальний фонд державного бюджету склав 810,4 млн гривень. «У січні-березні 2020 року індикативні показники виконано на 101,9 відсотка. Додаткові надходження склали 15 млн гривень. Порівняно з минулорічною сплатою надходження збільшились на 122 млн грн або 17,7 відсотка», – констатував Валерій Лісницький.

Посадовець розповів, що доходи місцевих бюджетів у першому кварталі цього року склали 1 млрд 22,5 млн гривень. Це на 10,5 відсотка або 97,2 млн грн перевищило надходження січня-березня минулого року. «До загального фонду обласного бюджету Тернопільщини платники перерахували 155 млн 298 тис. грн податків та зборів, що перевищило очікувані надходження на 1 млн 90 тис. грн», – констатував очільник податкового відомства краю.

«У цей нелегкий час випробувань для кожного особисто та підприємництва загалом платники податків сплатили до бюджетів понад 1,8 млрд грн податків і зборів. Тому щиро хочу подякувати кожному платнику, суб’єктам господарювання великого, середнього та малого бізнесу за доброчесність та відповідальність. За те, що в специфічних умовах, у яких опинився сьогодні цілий світ, ви дбаєте про фінансовий захист нашої країни», – підсумував Валерій Лісницький.