Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Запити та звернення до органів ДПС можна надіслати з приватної частини Електронного кабінету

, опубліковано 17 березня 2020 о 10:46

У зв’язку зі спалахом та розповсюдженням коронавірусу COVID-19 та попередженням інфікування і поширення вірусних інфекцій, Головне управління ДПС у Тернопільській області звертається з проханням зменшити відвідування Центрів обслуговування платників та надання паперових документів. Рекомендуємо користуватися засобами електронного зв’язку, а саме – Електронним кабінетом.

За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням електронного цифрового підпису (кваліфікованого електронного підпису), отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Одночасно повідомляємо, що у Головному управлінні ДПС у Тернопільській області, на час дії карантину тимчасово призупинено проведення особистого прийому та обмежено допуск до адміністративних будівель ДПС.

З усним зверненням можна звернутись за телефоном (0352) 43-46-33.