Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці-помічники Миколая завітали до діток у Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр

, опубліковано 19 грудня 2019 о 14:01

Напередодні улюбленого свята малечі Дня святого Миколая до діток Теребовлянського навчально-реабілітаційного Центру завітали гості ще й не з порожніми руками.
Традиційно солодкі дарунки вихованцям вручили начальник Теребовлянського управління ГУ ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина та голова Тернопільської обласної організації всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС Оксана Наконечна.

Звертаючись до діток, Михайло Яцина розповів про важливість свята, його роль у житті кожної людини. Він розказав вихованцям історію про те, як податківці, ніби, дорогою до реабілітаційного центру зустріли святого Миколая. «Ми розказали Миколаєві, із яким нетерпінням та захопленням ви чекаєте на його дарунки, сказали йому наскільки важливо для вас, щоб він прийшов. Тому Миколай передав через мене та моїх колег для вас гостинці», – сказав Михайло Яцина. Він також побажав діткам міцного здоров’я, щастя, добробуту у їхніх родинах, успіхів у навчанні, щедрих подарунків від Миколая та здійснення найзаповітніших мрій у новому році. Після короткого вступного слова посадовець приступив до виконання ролі помічника Миколая. Він роздав солодкі дарунки вихованцям Центру.

Щороку діти готуються до візиту податківців. Вони завжди дарують святкові концерти. Цього разу в залі теж панував радісний святковий настрій, викликаний щедрівками, колядками, щирими піснями вихованців старшого та середнього віку, танцями першокласників та ін. Вихованці Центру подарували гостям тепло своїх сердець, відкритість душ та позитивні емоції.

Зі свого боку, податківці подякували за концерт та запевнили у своїй підтримці їх і надалі. Вихованці ж висловили вдячність за подарунки, а також сказали, що завжди раді бачити у себе таких гостей.