Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ГУ ДПС у Тернопільській області та громадянське суспільство: діалог триває

, опубліковано 28 листопада 2019 о 17:27

Установчі збори для формування Громадської ради відбулися сьогодні в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області. У засіданні взяли участь представники, делеговані інститутами громадянського суспільства. До них з вітальним словом звернувся в.о. начальника податкової служби Тернопільщини Валерій Лісницький.

«Формуючи Громадську раду, ми підтверджуємо обраний курс на плідну співпрацю з громадськими організаціями. Як завжди, ми готові вислухати від вас пропозиції, зауваження щодо роботи нашого відомства. Тож і надалі будемо робити кроки назустріч платникам податків, дослухатися до їхніх нагальних проблем і спільними зусиллями їх вирішувати», – зазначив посадовець. Він також висловив сподівання, що Громадська рада залишатиметься посередником між податковим відомством та бізнесовим середовищем краю, а співпраця з дорадчим органом залишатиметься конструктивною та продуктивною.

Валерій Лісницький розповів про роботу служби. Адже реформована податкова працює лише три місяці, проте докладає максимум зусиль для налагодження партнерських відносин із платниками податків. «Насамперед, для створення комфортних умов і потреб платників податкова служба удосконалює вже діючі електронні сервіси. Оскільки, на нашу думку, сплата податків має бути легким, зрозумілим та прозорим процесом», – підкреслив очільник податкового відомства.

Посадовець також розповів про новації законодавства, що стосуються реєстраторів розрахункових операцій, зокрема, щодо можливості застосування програмних РРО. «Вважаю, що податкова майбутнього – це сервіс в смартфоні, який повинен бути зручним та швидким, повністю мінімізувати корупційні ризики, та надавати можливість сплачувати податки будь-де та будь-коли», – наголосив Валерій Лісницький.

На завершення в.о. начальника ГУ ДПС в області побажав новообраному складу Громадської ради плідної праці, конструктивних пропозицій та зауважень, а також запевнив, що охоче братиме участь у засіданнях і надалі.