Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майбутні економісти побували в Музеї податкової служби Тернопільщини

, опубліковано 18 листопада 2019 о 12:43

Студенти четвертого курсу Тернопільського національного економічного університету завітали на екскурсію до Музею Державної податкової служби, що діє в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області.

Майбутні економісти ознайомилися з історією становлення та розвитку податкової служби в Україні та на теренах Тернопілля. Вони розглянули експозиції банкнот різних історичних часів, послухали розповідь про роботу спеціалістів фінансових органів у повоєнні часи. Студенти дізналися про створення відокремленого від Мінфіну податкового відомства, простежили його розвиток від заснування до сучасності.

На телеекрані вони розглянули розвиток служби упродовж останніх п’яти років. Гості музею ознайомилися також з діяльністю спецпідрозділу податкової міліції «Фантом». Студенти дізналися про те, як податкові міліціонери проходять службу в районі Операції Об’єднаних сил.

З особливим інтересом відвідувачі розглядали «Пам’ятний реєстр ветеранів податкової служби в Тернопільській області», фотопланшети з ілюстраціями дозвілля податківців нашого краю, нагороди за спортивні досягнення тощо.

Після цього студенти ознайомилися із роботою Центру обслуговування платників, що діє при Тернопільській ДПІ. Тут вони дізналися  про можливість отримати електронний цифровий підпис та внесення змін до реєстраційного номера облікової картки платника податків. Візитери розглянули також зразки документів, повідомлення на інформаційних стендах тощо.

На завершення студенти залишили вдячні відгуки про почуте та зробили загальне фото.