Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Слова вдячності та шана ветеранам податкової служби

опубліковано 31 жовтня 2019 о 11:30

Традиційно в передостанній день жовтня в Україні відзначають День вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби України. Щороку, 30 жовтня, на загальнодержавному рівні вшановують професіоналів, які у становлення та розвиток служби зробили свій внесок.

Урочисті збори з нагоди цього свята відбулися в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області, на які завітали експодатківці, які перебувають уже на заслуженому відпочинку, з різних районів. До гостей з вітальним словом звернувся виконувач обов’язків начальника ГУ ДПС в області Валерій Лісницький.

«Ветерани податкової служби – особистості, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану від своїх молодших колег», – зазначив посадовець. Він наголосив, що колишні фахівці податкової служби своїм працелюбством створювали міцну базу, яка стала надійною основою для розвитку сучасної системи оподаткування в Україні. Адже їм доводилося стояти у витоків формування процесу адміністрування податкових платежів, бути першопрохідцями в налагодженні конструктивного діалогу із бізнес-спільнотою, створювати імідж служби та долучатися до основних засад її розвитку. Валерій Лісницький також розповів, що сьогодні платники активно користуються електронними сервісами, тому прямий контакт з ними зведений до мінімуму, а в самій службі відбувається чергова реорганізація.

«Відрадно, що вже перебуваючи на заслуженому відпочинку, ви гуртуєтесь, організовуєте спільні екскурсії, дозвілля. Одним словом пропагуєте активний відпочинок, чим заохочуєте молодих фахівців брати приклад», – наголосив виконувач обов’язків начальника податкового відомства.

Він також висловив щиру вдячність та засвідчив глибоку повагу ветеранам-пенсіонерам від усіх працівників податкової служби краю. Валерій Лісницький побажав учасникам зібрання також міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя, добробуту та злагоди родинам, світлого та мирного майбутнього.

Очільник податкового відомства вручив подяки ветеранам за значний особистий внесок в розбудову та зміцнення органів податкової служби області та з нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби України.

Зі словами привітання до експодатківців звернулися також голова місцевого осередку ВГО «Асоціація ветеранів податкової служби» у Тернопільській області Анна Рава та голова обласної ради профспілки працівників органів ДПС Оксана Наконечна. Вони побажали учасникам зборів й надалі залишатись такими активними та згуртованими, частіше збиратися разом та долучатися до спільних екскурсій, а також вручили подяки та почесні грамоти.

На завершення відбувся святковий концерт від артистів філармонії та, за доброю традицією, учасники свята зробили фото на згадку. 

Ще фото