Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з нагоди Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби України в.о. начальника ГУ ДПС у Тернопільській області Валерія Лісницького

, опубліковано 30 жовтня 2019 о 10:35

Шановні пенсіонери та ветерани податкової служби Тернопільщини!

Вже сьомий рік підряд у передостанній день жовтня ми святкуємо День вшанування пенсіонерів і ветеранів Державної податкової служби України. На загальнодержавному рівні ми відзначаємо вагомий внесок професіоналів у становлення та розвиток нашої служби.

Адже ветерани податкової служби – особистості, які своєю сумлінною працею та служінням державі здобули право на безмежну пошану від своїх молодших колег. Саме ви своїм працелюбством створювали міцну базу, яка стала надійною основою для розвитку сучасної системи оподаткування в Україні. Ваша наполегливість та відданість обраній справі стали неоціненним спадком та добрим прикладом для податківців нового покоління.

З нагоди свята дозвольте висловити Вам щиру вдячність та засвідчити свою глибоку повагу від усіх працівників податкової служби нашого краю.

Щиро зичу Вам міцного здоров’я, довгих і щасливих років життя, добробуту та злагоди Вашим родинам, світлого та мирного майбутнього. Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений приємними враженнями та гарним настроєм.

Переконаний, що незважаючи на сьогоднішню непросту ситуацію в країні, напрацювання попередніх поколінь порядних, патріотичних фахівців будуть прикладом для нас.

З повагою, Валерій Лісницький –

в.о. начальника ГУ ДПС у Тернопільській області