Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За успішне навчання податківцям вручили сертифікати

, опубліковано 17 жовтня 2019 о 11:01

Працівники Головного управління ДПС у Тернопільській області постійно працюють над самовдосконаленням, дбають про своє професійне зростання, розширення знань щодо закордонного досвіду, вивчають особливості застосування сучасних методів у своїй роботі. Відтак вони регулярно відвідують різні курси підвищення кваліфікації, зокрема на базі Тернопільського національного економічного університету.

Так, нещодавно 22 податківці краю успішно пройшли навчання за професійною сертифікатною програмою з питань управління фінансами. Вони ознайомились із стратегією реформування управління державними фінансами, зокрема проаналізували розвиток податкової системи та управління державним боргом.

Про успішне завершення навчання завідувач кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ Анатолій Луцик вручив слухачам відповідні сертифікати. Він зазначив, що під час навчання працівники податкової служби в області опрацювали ряд модулів. Слухачі ознайомилися з сучасними тенденціями управління державними фінансами, проаналізували організаційні засади функціонування податкової системи України. Особливий інтерес викликали позиції щодо підвищення ефективності фіскального адміністрування та перспектив управління державним боргом. Поза увагою слухачів не залишились і такі важливі теми, як теоретичні основи ведення податкової політики загалом та стратегія і тактика ведення податкової політики України зокрема.

«Сподіваємося, що тісна співпраця економічного навчального закладу та податкової служби триватиме й надалі», – поділились думкою податківці, а представники навчального закладу подякували за можливість проведення спільних науково-практичних заходів.