Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем Захисника України Валерія Лісницького, виконувача обов’язків начальника ГУ ДПС у Тернопільській області

опубліковано 11 жовтня 2019 о 15:25

Шановні краяни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди потрійного свята, яке ми відзначаємо 14 жовтня, – Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня Захисника України.

Цей день поєднав у собі духовність та героїзм українського народу, став уособленням мужності, сили, честі та обов'язку. Адже в кожному з нас живе дух наших славних попередників – справжніх патріотів і героїчних виборювачів незалежності нашої держави!

Цієї святкової днини схиляю голову у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну, та низько кланяюсь усім землякам, хто захищав цілісність і суверенітет нашої Держави. Висловлюю глибоку повагу і вдячність усім, хто стоїть тепер на передовій задля миру  в Україні!

Вам, шановні захисники, бажаю злагоди і затишку у домівках, добробуту і здоров’я у родинах. Хай Ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. Пресвята Покрова нехай опікується Вами, благословляє Вас на добрі справи та героїчні вчинки.

Зичу Вам творчих успіхів, звершення всіх намічених планів, стабільності і процвітання. Нехай з нами буде правда і  перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої великої Української держави!

 

З повагою, Валерій Лісницький –

в.о. начальника ГУ ДПС у Тернопільській області