Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З нагоди професійного свята привітали кращих підприємців Тернопілля

опубліковано 03 вересня 2019 о 15:51

За доброю традицією в Тернопільській обласній державній адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня підприємця. З нагоди свята представникам бізнесу вручили подяки облдержадміністрації та обласної ради.

Від імені Головного управління ДПС у Тернопільській області кращих підприємців привітав в. о. начальника Валерій Лісницький: «Завдяки Вашій наполегливій праці зростають надходження до бюджетів, самі мешканці нашого краю отримують робочі місця та соціальний захист. Так, упродовж восьми місяців цього року до бюджетів усіх рівнів платники податків Тернопільщини спрямували 4,6 млрд грн податкових платежів, що на 680,6 млн грн більше, ніж у відповідному минулорічному періоді. При цьому місцеві бюджети отримали 2,7 млрд грн, тобто порівняно з січнем-серпнем 2018 року забезпечили приріст надходжень на 473 млн гривень».

Валерій Лісницький побажав наснаги у підприємництві, фінансових проривів, нових перемог, а податкова служба, зі свого боку, сприятиме у наданні якісних послуг платникам податків та докладатиме зусилля, щоб зробити сплату податків легкою та почесною справою.

Сектор комунікацій

ГУ ДПС у тернопільській області