Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем підприємця Валерія Лісницького, виконувача обов’язків начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області

опубліковано 30 серпня 2019 о 16:56

Шановні представники бізнесу нашого краю!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята, яке ми відзначаємо щороку у першу неділю вересня, – Дня підприємця.

Завдяки Вашій наполегливій праці зростають надходження до бюджетів, самі мешканці нашого краю отримують робочі місця та соціальний захист. Адже до когорти підприємців належать сильні духом особистості, які не тільки ризикнули своїм достатком, а й взяли відповідальність за інших, працевлаштувавши їх.

Щиро бажаю Вам завжди успішного професійного чуття у подоланні перешкод, приймати тільки обдумані рішення, постійно ставити перед собою нові цілі і неодмінно домагатися грандіозних перемог у своїй діяльності. Нехай Ваша справа буде успішною, квітучою і корисною для нашої країни.

Зичу Вам, Вашим сім’ям міцного здоров’я, щедрої світлої долі, добробуту і злагоди. Нехай кожен день Ваших родин буде сповнений благополуччям, любов’ю та миром.

Наснаги Вам у підприємництві, фінансових проривів, нових перемог і Божого благословення!

З повагою

виконувач обов’язків начальника

Головного управління ДПС

у Тернопільській області                                Валерій Лісницький