Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Допомога платникам – у Тернопільському ЦОПі

, опубліковано 03 червня 2024 о 14:05

У Центрі обслуговування платників Тернопільської ДПІ платникам податків надають кваліфіковану допомогу із заповнення декларації для отримання податкової знижку, а також регулярно консультують з інших питань.

Так, нещодавно завідувач сектору організації роботи ЦОП Тернопільської ДПІ Головного управління ДПС в Тернопільській області Павло Копча провів тренінг для відвідувачів ЦОПу і розповів, що надати заповнену податкову декларацію платник може особисто або уповноваженою на це особою, поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, чи подати в електронній формі, скориставшись електронним сервісом ДПС «Електронний кабінет», який передбачає часткове автоматичне заповнення декларації.

Також Павло Копча інформував про можливість використання застосунку для смартфонів «Моя податкова», за допомогою якого можна в режимі реального часу провести звірку по платежах до бюджету, дізнатись про наявність чи відсутність податкового боргу, сплатити податки до бюджету тощо. Застосунок «Моя податкова» є простим та зручним інструментом для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.