Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові консультації – в ЦОПі Тернопільської ДПІ

, опубліковано 14 травня 2024 о 16:10

Проведення консультацій для платників податків є постійною практикою фахівців Тернопільської ДПІ. Адже такі заходи, сприяють налагодженню комунікації з платника податків, підвищенню їх податкової обізнаності, що в свою чергу сприяє належній сплаті податків до бюджетів. 

Так, заступниця начальника ДПІ – начальниця відділу електронних сервісів Тернопільської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області Любов Воловоденко під час чергових консультацій ознайомила платників з особливостями деклараційної кампанії 2024, зокрема нагадала про терміни сплати задекларованих податкових зобов’язань та інформувала про умови отримання податкової знижки за понесені минуло річ витрати. 

Особливу увагу Любов Воловоденко приділила безкоштовним електронним сервісам податкової служби, а зокрема Електронному кабінету. Вона пояснила, як подати податкову декларацію для отримання податкової знижки через Електронний кабінет швидко і зручно. 

Також податківиця наголосила, що за допомогою цього сервісу авторизовані платники можуть зареєструвати програмний РРО, отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, переглянути податкові повідомлення – рішення на сплату майнових податків та іншу податкову інформацію.