Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено зустріч з представниками малого бізнесу Бережанщини

, опубліковано 19 січня 2024 о 10:53

Нещодавно в залі засідань Бережанської міської ради відбулася зустріч представників держаних органів з представниками малого бізнесу Бережанської міської територіальної громади.

Спікерами на зустрічі виступив начальник Бережанської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області Сергій Беркутов, а також представники управління інспекційної діяльності у Тернопільській області  Південно-Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та Бережанського управління Тернопільської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

Представники державних органів акцентували увагу представників малого підприємництва на актуальних питаннях трудових відносин в умовах воєнного стану, сплаті податків та зборів, державних програмах підтримки малого бізнесу та роботодавців у 2024 році.

Сергій Беркутов, зокрема, зосередив увагу присутність на важливості легалізації трудових відносин, використання підприємцями касових апаратів у своїй роботі, а також вчасній сплаті податків і зборів. Також він розповів, що розпочалася кампанія декларування доходів громадян за 2023 рік, інформував, хто повинен подавати декларацію та в який термін і хто може скористатися податковою знижкою.