Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майбутні економісти ознайомилися із роботою Центру обслуговування платників Тернопільської ДПІ

, опубліковано 14 листопада 2023 о 14:41

У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області регулярно проводяться екскурсії для учнів шкіл та студентів навчальних закладів з метою ознайомлення молоді із історію та сьогоденням податкової служби, а також структурою та роботою Центру обслуговування платників Тернопільської ДПІ.

Так, нещодавно студенти першого й другого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» Фахового коледжу економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ ознайомилися з роботою Центру обслуговування платників Тернопільської ДПІ. Екскурсію провів начальник Тернопільської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області Володимир Гузенков. Він розповів про особливості роботи Центру обслуговування, про послуги, які там надаються, електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет, який дає можливість отримувати необхідні послуги онлайн. Також Володимир Гузенков роз’яснив студентам, як і де в ЦОПі Тернопільської ДПІ отримати електронний цифровий підпис, який потрібен для отримання послуг онлайн. Розповів, як отримати податкову знижку за понесені витрати на навчання. 

Окрім цього, начальник Тернопільської ДПІ коротко ознайомив студентів із останніми змінами у податковому законодавстві та розповів про новий зручний додаток для смартфонів «Моя податкова».