Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти Галицького коледжу побували із екскурсією в Центрі обслуговування платників Тернопільської ДПІ

, опубліковано 06 листопада 2023 о 14:25

У Головному управлінні ДПС у Тернопільській області регулярно проводяться екскурсії для учнів шкіл та студентів навчальних закладів з метою ознайомлення із роботою податкової служби.

Так, нещодавно студенти Галицького фахового коледжу ім. В. Чорновола мали можливість відвідати з пізнавальною екскурсією Головне управління ДПС у Тернопільській області, а також ознайомитися з роботою Центру обслуговування платників Тернопільської ДПІ. Екскурсію для них провів начальник Тернопільської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області Володимир Гузенков. Він розповів про особливості роботи Центру обслуговування, про послуги, які там надаються, електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет, який дає можливість отримувати необхідні послуги онлайн. Також Володимир Гузенков роз’яснив студентам, як і де в ЦОПі Тернопільської ДПІ отримати електронний цифровий підпис, який потрібен для отримання послуг онлайн.

Окрім цього, начальник Тернопільської ДПІ коротко ознайомив молодь із останніми змінами у податковому законодавстві та розповів про новий зручний додаток для смартфонів «Моя податкова».