Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тернопільська ДПІ: за практичною допомогою – до податкової служби

, опубліковано 27 вересня 2023 о 12:27

Податківці Тернопільської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області на постійній основі надають платникам консультації з розʼяснення податкового законодавства та застосування його на практиці. 

Зокрема, начальник відділу з надання адміністративних та інших послуг Ігор Івахів допомагає платникам у поданні звітності, проведенні звірок щодо нарахування майнових податків. «Ми – сервісна служба, тому наше завдання надати людям повний спектр адмінпослуг, вислухати їх та допомогти», – зауважив податківець. – При кожній зустрічі ми інформуємо платників про можливість використання електронних сервісів ДПС, зокрема проведення звірки по платежах до бюджету з використанням Електронного кабінету, а також про те, що в режимі реального часу можна дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету тощо».

Крім цього, платників інформують про застосування РРО/ПРРО, зокрема щодо обов’язкового використання реєстраторів розрахункових операцій при здійсненні готівкових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг всіма платниками податків, крім фізосіб – підприємців на І групі єдиного податку та при здійсненні роздрібної торгівлі на території села та селищ.