Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бучацька ДПІ: співпраця – у форматі діалогу

, опубліковано 04 лютого 2022 о 09:25

Днями начальниця Бучацької ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області Світлана Стрілецька в рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії зустрілася з фізичними особами – підприємцями, платниками єдиного податку з питань застосування РРО/ПРРО з 1 січня 2022 року.

Під час зустрічі Світлана Стрілецька розповіла про основні зміни, які відбулися відповідно до законодавчих актів у застосуванні РРО/ПРРО та про розширення сфери їх застосування з 01.01.2022 року.

Також зауважила, що з 1 січня 2022 року всі ФОП – платники єдиного податку 2-4 груп незалежно від виду діяльності та рівня доходів мають використовувати реєстратори розрахункових операцій при здійсненні розрахункових операцій. Учасники заходу обговорили основні деталі застосування касових апаратів, штрафні санкції за не використання РРО/ПРРО при реалізації товарів.

Наприкінці зустрічі Світлана Стрілецька також нагадала про можливість до 1 вересня скористатися і подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію фізичними особами належних їм активів та сплатити одноразовий збір до бюджету, використання електронних сервісів ДПС, зокрема Електронного кабінету платника.