Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг у Підгаєцькій ДПІ

, опубліковано 26 липня 2021 о 10:43

У рамках  інформаційної кампанії «Новації застосування РРО та ПРРО» податківці Підгаєцької ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області  провели  тренінг для платників податків з питань реєстрації ПРРО.

Платникам наголошено про значні переваги програмних  РРО порівняно з традиційними касовими апаратами, так як  ПРРО  не потребує  коштовного обслуговування. Програмне забезпечення та оновлення програмного забезпечення безкоштовне та доступне на сайті  ДПС України.

Під час проведення заходу платникам покроково роз’яснено алгоритм дій щодо реєстрації ПРРО,  а також проінформовано про  те, що на  вебсайті ДПС України розміщений інформаційний банер «Програмні РРО», де зібрані усі  роз’яснення та відеоматеріали з питань застосування ПРРО.

align: justify;text-indent:35.45pt;line-height:normal'>З метою покращення співпраці, зручності та ефективності роботи платників із податковою службою роз’яснено про розділ «Мої податки» у застосунку Дія. Особливо актуальною та цікавою була інформація інтеграції послуг податкової служби в Дію, а саме як в кілька кліків сплатити податки та подати декларацію для ФОПа на спрощеній системі оподаткування як у застосунку, так і на порталі Дія.