Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Підгайцях навчали користуватися електронними сервісами

, опубліковано 01 липня 2021 о 13:01

Працівники Підгаєцької ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області приділяють увагу поліпшенню якості сервісу обслуговування платників, адже це має значний вплив на сумлінну сплату податків і зборів до бюджету.

Саме з цією метою у Центрі обслуговування платників, що у Підгайцях, започаткували проведення тренінгів з питань отримання практичних навичок користування Електронним кабінетом платника, правильності заповнення звітності та подання її в електронному вигляді. Спеціалісти ЦОП доступно роз’яснюють платникам податків про безліч можливостей, які надає зазначений сервіс, а також знайомлять усіх охочих із нюансами отримання електронного цифрового підпису.

Нещодавно начальник Підгаєцької ДПІ Ольга Северин разом із головним державним інспектором Підгаєцької ДПІ Андрієм Голотою провели тренінг для платників податків стосовно практичного використання електронних сервісів податкової служби. Зокрема, детально зупинилися на особливостях контролю за повнотою та своєчасністю сплати податкових платежів через «Електронний кабінет», а також податківці на практиці показали, як заповнити та подати декларацію про доходи для використання права на податкову знижку через Е-кабінет.

Як переконані працівники податкової інспекції, такі зустрічі стануть постійними, адже спілкування з представниками малого бізнесу та громадянами дозволяє наочно продемонструвати роботу Електронного кабінету у смартфоні, планшеті чи за комп’ютером.

Під час проведення навчань посадовці також інформуватимуть платників про можливість спілкування з податковою службою за допомогою сервісу «InfoTax», пропонують бути в курсі податкових новин з допомогою офіційних сторінок ДПС України та Головного управління ДПС у Тернопільській області в мережі Facebook.