Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ГУ ДПС у Тернопільській області від 29.08.2023 № 420 "Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоаціями"

опубліковано 09 жовтня 2023 о 13:16

НАКАЗ

від 29 серпня 2023                             м. Тернопіль                        №420

Про організацію співпраці

з інститутами громадянського суспільства

та бізнес-асоаціями

 

На виконання наказу ДПС України від 23 серпня 2023 серпня № 687 "Про організацію співпраці

з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями"

З метою забезпечення належного функціонування комунікаційної податкової платформи щодо взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо та на виконання наказу ДПС України від 23.08.2023 № 687 «Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства»,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Визначити в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області (далі – ГУ ДПС) координатором комунікаційної податкової платформи щодо взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків, тощо (далі – комунікаційна податкова платформа) заступника начальника ГУ ДПС Мельник Марію. 

2. Визначити в ГУ ДПС офіційною електронною адресою для обміну інформацією в межах функціонування комунікаційної податкової платформи tr.ikc@tax.gov.ua.

3. Управлінню інформаційних технологій (Івасик Богдан) забезпечити належну роботу електронної пошти, створеної для функціонування комунікаційної податкової платформи.

4. Визначити відповідальним за отримання та передачу на реєстрацію звернень, що надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи, сектор інформаційної взаємодії (Сорока Наталія). 

5. Затвердити список працівників ГУ ДПС, відповідальних за організацію роботи з розгляду звернень, які надходять на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи, що додається.

6. Сектору інформаційної взаємодії (Сорока Наталія) забезпечити:

6.1. перенаправлення усіх запитів, отриманих на електронну адресу tr.ikc@tax.gov.ua комунікаційної податкової платформи в ГУ ДПС у Тернопільській області, на електронну адресу tr.official@tax.gov.ua для реєстрації надалі в системі електронного документообігу відповідно до вимог Інструкції з діловодства у ГУДПС, затвердженого наказом ГУ ДПС від 29.01.2021 № 233 (зі змінами);

6.2. розміщення інформаційного повідомлення щодо роботи комунікаційної податкової платформи на власних інформаційних ресурсах.

Термін – 31.08.2023.  

7. Координатору комунікаційної податкової платформи:

7.1. забезпечити організацію та супроводження проведення заходів за участі інститутів громадянського суспільства, бізнес-асоціацій, що представляють інтереси платників податків тощо (далі – заходи) з урахуванням вимог наказу ДПС від 04.10.2019 № 103 «Про затвердження порядків проведення нарад у ДПС» (зі змінами);

7.2. залучати фахівців структурних підрозділів ГУ ДПС до участі у проведенні заходів;

7.3. інформувати керівництво ГУ ДПС щодо проблемних питань, які виникають під час підготовки заходів;

7.4. забезпечити ефективну та оперативну комунікацію між ГУ ДПС та учасниками заходів.

8. Керівникам структурних підрозділів:

8.1. забезпечити належний оперативний розгляд звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи, відповідно до функціональних повноважень. 

Термін – постійно;

8.2. забезпечити участь у заходах, які проводяться у межах роботи комунікаційної податкової платформи, працівників структурних підрозділів. 

Термін – постійно.

9. Визнати таким, що втратив чинність, наказ ГУ ДПС від 04.08.2022 № 305 «Про роботу комунікаційної податкової платформи в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області». 

10. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

В. о. начальника                                                              Руслан ЦВІГУН