Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання – на черговому засіданні Громадської ради

, опубліковано 21 червня 2024 о 10:30

Питання, які турбують бізнес-спільноту та громадськість Тернопільщини, стали предметом для обговорення на черговому засіданні Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Тернопільській області.

«Сьогодні на розгляд винесено актуальні питання. Тож наші фахівці детально розкажуть і допоможуть з’ясувати ті спірні моменти, з якими звертаються суб’єкти господарювання», – зазначив у своєму вступному слові виконувач обов’язків начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслан Цвігун.

Відповідно до затвердженого порядку денного на засіданні обговорили особливості проведення фактичних перевірок та відповідальність за порушення Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». На запитання від представників громадськості відповідав заступник начальника управління – начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС у Тернопільській області Роман Валецький.

Про бюджетне відшкодування ПДВ, зокрема, хто має право та як отримати, основні причини відмови розповів начальник відділу контролю за відшкодуванням ПДВ управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Тернопільській області Сергій Мудрий.

І на завершення засідання начальник управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Тернопільській області Володимир Брудко акцентував увагу на особливостях сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та плати за землю.