Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про зміни, що спрямовані на удосконалення робити системи блокування податкових накладних, йшлося на Громадській раді

, опубліковано 02 грудня 2022 о 15:24

Чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Тернопільській області відбулося сьогодні в селекторному залі відомства. Участь у зібранні взяв в.о. начальника Головного управління ДПС в області Руслан Цвігун, представники громадських організацій Тернопільщини та фахівці податкової служби.

Головне питання, яке обговорювалося на зустрічі – зміни до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Відкрив засідання в. о. начальника Головного управління ДПС в області Руслан Цвігун. Він зазначив, що сьогодні бізнес і держава, як ніколи, потребують взаємопідтримки. Діючий бізнес повинен стати фінансовою основою держави, забезпечивши їй належний економічний тил, а податкова служба, в свою чергу, докласти усіх зусиль, щоб бізнес міг працювати комфортно і без зайвих проблем.

«Щодо теми блокування податкових накладних, то вона постійно викликає чимало запитань у бізнес-спільноти та громадськості. Адже як бачимо на практиці, останні зміни, які були спрямовані на удосконалення робити системи блокування податкових накладних, не лише вирішили ряд питань, але й моментами стали проблемними для бізнесу», – додав Руслан Цвігун.

Детальніше роз’яснила усі нюанси та новації щодо зупинення реєстрації податкових накладних, а також відповіла на наявні проблемні питання представників Громадської ради начальниця управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Тернопільській області Наталія Стецько.