Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розпочався прийом документів для участі в установчих зборах для формування нового складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Тернопільській області

опубліковано 08 грудня 2021 о 09:42

З метою налагодження ефективної взаємодії з громадськістю, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» із змінами та на підставі рішення Ініціативної групи від 06.12.2021 року при Головному управлінні ДПС у Тернопільській області формується Громадська рада.

27 січня 2022 року в приміщенні Головного управління ДПС у Тернопільській області за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, відбудуться установчі збори для формування нового складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Тернопільській області.

На сьогодні Ініціативна група, склад якої затверджено наказом ГУ ДПС у Тернопільській області від 01.12.2021 № 803, здійснює організаційні та методичні заходи з підготовки установчих зборів та формує список учасників.

З метою участі в установчих зборах представникам інститутів громадянського суспільства необхідно підготувати та надати на адресу Ініціативної групи оформлену належним чином заяву та інші необхідні документи, визначені Постановою № 996.

Заяви інститутів громадянського суспільства та делегованого ним представника подаються у паперовому або електронному вигляді. Інші документи надсилаються в електронному вигляді.

Документи надаються на паперових носіях особисто за адресою: вул. Білецька, 1, м. Тернопіль, 46003 та в електронному вигляді на адресу tr.press@tax.gov.ua. Термін надання документів – до 29.12.2021 року (включно).

Відповідальною особою за організацію прийому документів є Наталія Сорока, секретар Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному правлінні ДПС у Тернопільській області (тел. для довідок: 0352 43-46-01).