Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Тернопільщині Центри обслуговування платників працюють у звичному режимі

опубліковано 05 січня 2024 о 10:06

Усі 17 Центрів обслуговування платників, що діють при державних податкових інспекціях Тернопільської області, працюють та надають послуги бізнесу та громадянам у звичному режимі.

Відтак, завітавши у ЦОП відповідної ДПІ за місцем своєї податкової адреси, платники можуть отримати консультативну допомогу чи адміністративні послуги.

Режим роботи ЦОПів: понеділок-п’ятниця з 8.30 до 17.00 год., обідня перерва з 12.30 до 13.00 год. Субота, неділя – вихідний.

Адміністративні послуги, що надаються територіальними органами ДПС можна отримати не лише у Центрах обслуговування платників, але й через Електронний кабінет платника.

Інформація про порядок надання адміністративних послуг, режими доступу до приміщень представлена на офіційному сайті відомства у розділі «Діяльність/Адміністративні послуги».

Враховуючи сучасну ситуацію в державі, вважаємо, що зручним та комфортним способом подання звітності для платників буде застосування засобів електронного зв’язку в електронній формі. Адже це не потребує особистого відвідування податкової інспекції чи відділення поштового зв’язку. У паперовому вигляді таку звітність можна подати після скасування воєнного стану без застосування санкцій за несвоєчасне подання.