Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дізналися про роботу податкової служби та побували в Музеї ДПС студенти технічного університету

, опубліковано 29 березня 2023 о 14:17

Студенти факультету економіки та менеджменту першого курсу Тернопільського національного технічного університету побували з пізнавальною екскурсією в Головного управлінні ДПС у Тернопільській області. Студенти навчаються на спеціальності «Облік і оподаткування», тож їм була цікавою й корисною інформація про історію й сьогодення податкової служби Тернопільщини. 

Спершу першокурсники побували в Музеї податкової служби Тернопільщини, де ознайомилися з історією становлення податкової служби, з її традиціями та досягненнями, обов’язками працівників служби та організацією роботи ДПС. Студентам також продемонстрували грошові знаки різних часів, які діяли на території сучасної України та унікальну копію старовинної української гривні, виконану із срібла.

З цікавістю студенти розглядали фотостенди, присвячені робочим будням та дозвіллю працівників податкової Тернопільщини, їхні нагороди та кубки за спортивні досягнення, а також службову форму.

Окрім цього, майбутні обліковці відвідали Центр обслуговування платників Тернопільської ДПІ, а також зал засідань колегії ГУ ДПС в області, де начальниця управління персоналу Галина Сокаль-Кривохатько розповіла їм про особливості роботи служби. Зокрема, про те, які структурні підрозділи функціонують в ГУ ДПС та які обов’язки й особливості роботи кожного з них.