Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники міськради Бережан та податкової служби Тернопільщини провели спільну зустріч

, опубліковано 24 березня 2023 о 14:11

З метою налагодження тісної співпраці днями відбулася зустріч начальника управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслана Крисоватого та начальника Бережанської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області Сергія Беркутова із представниками Бережанської міської ради.

У заході, зокрема, взяли участь перший заступник міського голови Марія Лук’янова, секретар міської ради Ірина Загнійна та начальник фінансового управління Бережанської міської ради Олег Тиманський.

Основними питаннями, які було винесено на обговорення були загальні засади встановлення податків і зборів, види податків і зборів, зокрема й місцеві податки і збори та порядок їх встановлення, а також загальні зміни в оподаткуванні та формах подання звітності на 2023 рік. 

Присутні на зустрічі обговорили й майнові податки та особливості їх застосування, зокрема податок на нерухоме майно, транспортний податок, плату за землю. 

Не оминули питання спеціальних податкових режимів та введеного цього річ мінімального податкового зобов’язання, особливості його застосування різними категоріями платників.

На завершення зустрічі учасники обговорили налагодження конструктивної співпраці між Бережанською ДПІ та міською владою Бережанщини.