Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа Тернопільщини: з початку 2023 року надійшло 48 звернень

, опубліковано 14 березня 2023 о 15:19

Ефективним способом оперативного розгляду проблемних питань платників податків є спілкування через комунікаційні податкові платформи, які діють у всіх органах ДПС. Такий формат зв’язку бізнесу та податківців набув популярності серед платників податків, про що свідчить аналіз інформаційного простору.

Так, з початку 2023 року на комунікаційну податкову платформу, що діє в Головному управлінні ДПС у Тернопільській області надійшло 48 звернень у телефонному режимі на номери «гарячих» ліній та електронною поштою. Здебільшого питання стосувалися зупинення реєстрації податкових накладних та врахування таблиць даних платника податків тощо.

Всі питання, викладені у зверненнях, опрацьовано та надано зворотній зв’язок заявнику. Для більш детального розгляду окремих звернень були організовані зустрічі бізнесу з фахівцями профільних підрозділів ГУ ДПС.

Тож і надалі у разі виникнення питань, що потребують оперативного розгляду, радимо представникам бізнесу звертатися на комунікаційну податкову платформу в ГУ ДПС у Тернопільській області (електронна адреса для звернень: tr.ikc@tax.gov.ua ) та «гарячі» лінії з питань оподаткування.