Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про організацію діяльності ДПС України розповіли студентам ЗУНУ

, опубліковано 07 березня 2023 о 16:45

У рамках співпраці між Головним управлінням ДПС у Тернопільській області та Західноукраїнським національним університетом сьогодні було організовано практичну онлайн-лекцію для студентів на тему організації роботи Державної податкової служби України. Так, студенти другого курсу спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Облік і оподаткування» мали можливість почути цікаву та корисну інформацію про роботу податкової служби.

Лекцію для студентів читав начальник управління організації роботи Головного управління ДПС у Тернопільській області Петро Маршалок. Він розповів їм, зокрема, про структуру та чисельність ДПС, її місію, мету, стратегічні цілі та пріоритети роботи, про процеси реформування служби у різні роки, а також про напрямки роботи ДПС в умовах сьогодення.

Петро Маршалок також наголосив, що від початку повномасштабного вторгнення та запровадження воєнного стану робота ДПС не припинялася ні на день. Адже основне завдання податкової служби – фінансове забезпечення країни, і спільно з громадськістю та платниками податків це завдання наразі вдається виконувати.