Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч задля узгодження нагальних питань

, опубліковано 21 лютого 2022 о 14:44

Начальник управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина провів робочу зустріч із головою територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Тернопільській області Іваном Іскерським та заступником директора департаменту – начальником управління етнополітики, свободи совісті та цифрових трансформацій департаменту культури та туризму Тернопільської ОДА Ігорем Кульчицьким.

Ігор Кульчицький доповів про проблемні питання, які виникають у релігійних організацій області, зокрема при реєстрації та при поданні звітності до органів ДПС.

Очільник обласної податкової служби Михайло Яцина, в свою чергу, розповів про електронні сервіси податкової, деклараційну кампанію – 2022, яка саме триває, а також висловив готовність працювати з громадськістю максимально широко та прозоро.

«Для податкової служби у спілкуванні з громадськістю важливо дотримуватися конструктивного діалогу. Відтак суперечливі моменти, практичні розбіжності ми прагнемо вирішувати завдяки інструментам комунікації, розглядаючи аргументи громадськості та аналізуючи всі деталі», – зазначив Михайло Яцина.

На завершення зустрічі присутні домовилися про подальшу активну співпрацю.