Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Чортківській ДПІ надають консультаційну допомогу підприємцям

, опубліковано 11 квітня 2024 о 15:47

У ЦОПі Чортківської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області регулярно надають кваліфіковані консультації для платників щодо питань оподаткування, сплати податків та нових податкових змін.  

Так, працівники Чортківської ДПІ консультують щодо обов’язкового застосування РРО чи ПРРО і видачі фіскальних чеків покупцям, оформлення трудових відносин та відповідальності за використання незадекларованої праці.  

Крім того, розповідають платникам і про обов’язок декларування інших доходів, отриманих минулоріч не від підприємницької діяльності  та право на податкову знижку з певних видів витрат. Здійснити всі податкові процедури щодо реалізації податкових обов’язків чи прав можна за допомогою електронних сервісів від податкової служби, таких як електронний кабінет чи мобільний застосунок «Моя податкова».  

Також податківці консультують суб’єктів господарювання району щодо написання заяви для отримання довідки про відсутність заборгованості з єдиного внеску та наголошують на важливості дотримання норм заповнення платіжних інструкцій для сплати платежів.