Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Чорткові відбувся семінар-тренінг для підприємців

, опубліковано 05 квітня 2024 о 10:55

Днями у приміщенні Чортківської районної ради відбувся семінар-тренінг для представників бізнесу району щодо податкового законодавства. Лекторами виступили начальник Чортківської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області Ігор Билиця та начальник Чортківського відділу податків і зборів з фізосіб та проведення камеральних перевірок Сергій Книш. 

Податківці розповіли присутнім на заході про необхідність застосування РРО/ПРРО та ведення у встановленому порядку облік товарних запасів, про електронні сервіси ДПС, зокрема за стосунок для смартфонів «Моя податкова», по мінімальне податкове зобов’язання, фінансові санкції при неоформлені найманих працівників. Однією з провідних актуальних тем семінару стала деклараційна кампанія. Так, присутнім розповіли про особливості подання декларації про доходи, терміни та способи її подання. 

Чимало запитань від суб’єктів господарювання стосувалися питань перевірок бізнесу, а також проведення розрахунків у безготівковій формі.

Тренінг пройшов у форматі активного обговорення, де платники мали можливість отримати відповіді на усі свої питання щодо оподаткування.