Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Активна співпраця між ветеранами податкової служби та ДПС Тернопільщини триває

, опубліковано 18 червня 2021 о 13:38

Місцевий осередок Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів податкової служби України» тісно співпрацює із Головним управлінням ДПС у Тернопільській області. Адже знання, високий фаховий рівень та навички, якими володіють ветерани податкової служби, часто стають в нагоді теперішнім працівникам відомства у здійсненні службової діяльності.

Між організацією та податковим відомством області підписана угода про співпрацю та взаємодію, яка передбачає діяльність у плані захисту прав, підтримки законних інтересів ветеранів податкової служби, збереження і примноження кращих традицій, що склалися в територіальних органах податкової служби краю, популяризацію податкової культури серед населення тощо.

У рамках співпраці та задля обговорення подальших спільних кроків відбулася робоча зустріч начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайла Яцини та голови місцевого осередку ВГО «Асоціація ветеранів податкової служби України» Анни Рави.

На зустрічі Михайло Яцина презентував Анні Раві книгу «Творчі податківці», присвячену 30-річному ювілею з дня створення податкової служби України. В книзі висвітлюється творчий бік працівників податкової служби. Там, зокрема, згаданий один із засновників Тернопільського осередку Асоціації ветеранів ДПС Богдан Кельнер, адже Богдан Дмитрович давно пише вірші і має не одну видану збірку поезій.

«Тернопільські ветерани податкової служби не лише талановиті, а й дуже активні. А ваш досвід та професійні надбання нерідко допомагають у роботі молодшим колегам», – зазначив начальник податкового відомства області.

У свою чергу очільниця ветеранської організації Анна Рава подякувала керівництву ДПС в області за підтримку та сприяння у вирішенні проблемних питань громадського об’єднання.