Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про секрети кар’єрного становлення – в інтерв’ю газеті «Територія успіху»

, опубліковано 02 червня 2021 о 14:38

Головне управління ДПС у Тернопільській області та Західноукраїнський національний університет уже давно підтримують тісну та плідну співпрацю. У рамках цієї взаємодії очільник ГУ ДПС в області Михайло Яцина дав інтерв’ю для вісника кафедри фінансового контролю та аудиту ЗУНУ «Територія успіху».

Так, він поспілкувався із кандидатом економічних наук, доцентом кафедри фінансового контролю і аудиту ЗУНУ Людмилою Голінач про ключові фактори кар’єрного становлення молодого фахівця – випускника вищого навчального закладу, про переваги аудиторської, контрольної та аналітичної діяльності в економічному середовищі, а також поділився враженнями від презентації освітньо-професійної програми кафедри «Аудит та аналіз бізнесу».

Зокрема, Михайло Яцина висловив щире захоплення методикою навчання студентів на кафедрі та високою ерудованістю самих студентів.

«Мені часто доводиться бути на наукових семінарах та конференціях університету і я завжди приємно вражений, наскільки студенти обізнані в тематиці своїх доповідей, і які мудрі та перспективні їхні роздуми», – зауважив очільник податкового відомства.